Christiaens Group

Meewerkend Voorman WTB - fitter - lasser - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-10-2018 Functiecategorie Bouw - Uitvoerend
Standplaats Horst Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris conform CAO Metaal en Techniek,...

De afdeling WTB (binnen Construction & Technical Installations) houdt zich bezig met het lassen, inmeten, samenstellen en monteren van pijpen en leidingen voor de bouw van klimaatinstallaties binnen de champignonteelt, compostering en afvalverwerking.

Voor deze afdeling zoeken we een techneut (een logistiek coördinerende WTB-er), die verantwoordelijk is voor de tijdige afronding van aan het team toegewezen projecten (orders). Deze voorman c.q. coördinator geeft sturing aan een groep van pijpfitters en lassers, zorgt voor een goede werkverdeling en planning, regelt logistieke en administratieve zaken en is dus in hoofdzaak bezig met organisatorische werkzaamheden.

Daarnaast verwachten we van deze persoon dat hij niet beroerd is om zelf ook werkzaam te zijn aan projecten en bereid is om de handen uit de mouwen te steken om mee te helpen met het monteren van pijpen en leidingen (fitten). Naast het controleren van eigen werkzaamheden en die van de collega’s, komt de voorman met verbetervoorstellen ten aanzien van het ontwerp en verbeteringen die de doorlooptijd van het maakproces verkorten. Er wordt gerapporteerd aan de Workshop Manager.

 

Wat wij vragen
• Je beschikt over een afgeronde, technische MBO-opleiding (WTB: constructie, bankwerken, pijpfitten)
• Bij voorkeur heb je ervaring als pijpfitter en lasser en ben je in het bezit van een lasdiploma, niveau 2 is gewenst.
• Je kunt technische tekeningen lezen.
• Je stuurt een groep van gemiddeld 4-5 medewerkers aan, je neemt initiatieven en je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit.
• Je bent administratief goed onderlegd, je werkt gestructureerd en je bent pragmatisch ingesteld.
• NL goed spreken en schrijven is een voorwaarde.
• Een ZZP-er is ook welkom.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.


Interesse?
We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de solliciteer button.

Paul Bruynen is de recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen op het telefoonnummer : 077 – 399 95 00.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Uitvoerend
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden meewerkend voorman kartrekker pijpfitter fitter lasser wtb chef werkplaats halmonteur bankwerker mig tig

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer