Christiaens Group

International Field Service Engineer - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-10-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Horst Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris In overleg

Als  service monteur buitendienst - internationaal (Field Service Engineer of Service Technician) ben je verantwoordelijk voor de installatie en de start-up van onze machines bij onze klanten en de service en het onderhoud ervan. Ook ben je als service monteur verantwoordelijk voor het opleiden van lokale technici en operators.


Daarnaast houd je je als field service engineer ook bezig met:

  • Het verhelpen en oplossen van storingen of problemen aan machines (werktuigbouwkundig), elektrische aandrijvingen (elektrotechniek) of eventuele randapparatuur
  • Het uitvoeren van aanpassingen en wijzigingen aan de machines
  • Het verrichten van preventief onderhoud volgens vastgestelde normen en eigen werkervaring
  • Het verlenen van technische support aan de klanten.

Je reist als engineer - technician - monteur de hele wereld over en bent vaak het gezicht van Christiaens Group (met hoofdkantoor te Horst) bij de klant. Afwisseling genoeg: soms ben je verantwoordelijk voor de installatie van een compleet nieuwe machine, soms word je ingevlogen vanwege een complexe technische storing. Die storing kan zowel mechanisch, elektrisch als besturingstechnisch van aard zijn.


Wat wij vragen

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektronica, Elektrotechniek, Mechatronica of Besturingstechniek
  • Je bent bereid 70% (gemiddelde, met pieken en dalen) te willen reizen (internationaal) op jaarbasis. Je bent gemiddeld genomen een à twee weken (max drie) van huis.
  • Ervaring als (service) monteur of engineer/technician binnen de machinebouw op E en W gebied; daarnaast kun je software-schema’s lezen en heb je kennis of ervaring met PLC’s (je hoeft niet te programmeren)
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
  • Je bent zelfstandig en stressbestendig, je hebt een hands-on mentaliteit
  • Een hoge mate van zelfstandigheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business (Horst - Noord Limburg) zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?

We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?


Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de solliciteer button.

Paul Bruynen is als recruiter verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met ons opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden service, monteur, technician, field, engineering, elektronica, plc, werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek, besturingstechniek, buitendienst, internationaal, onderhoud, mbo, hbo

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer