Christiaens Group

Projectleider Machinebouw - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-10-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Horst Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -

In deze functie organiseer, bewaak en coördineer je uiteenlopende werkzaamheden met als doel, het wereldwijd realiseren van turn-key projecten conform vooraf overeengekomen specificaties.


Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (internationale) orders vanaf contractoverdracht van de verkoopafdeling tot en met een tijdige en goede oplevering van het project, zowel op locatie Horst als ook op locatie opdrachtgever, een en ander conform projectplanning. Je communiceert en bewaakt intern, in onderling overleg met de hoofden van de afdelingen, de voortgang van projectgerichte productie, inkoop, logistiek, productontwikkeling en engineering. De coördinatie behelst veelal meerdere projecten gelijktijdig. Daarnaast draag je de gehele financiële verantwoordelijkheid van het project (calculaties, budgetten, facturatie) en zorg je voor een personele planning van zowel eigen medewerkers alsook inleners. Je regelt de afhandeling van klachten en garanties binnen de garantietermijn van het project, neemt actief deel aan afdelingsvergaderingen en bent verantwoordelijk voor projectevaluatie na oplevering.


Wat wij vragen

  • Je beschikt over een afgeronde, technische HBO-opleiding werktuigbouwkunde (mechanical engineering)
  • Je hebt ervaring als projectleider of projectmanager en gewerkt binnen of met de disciplines machinebouw, werktuigbouwkunde, bouw, installatietechniek, elektrotechniek, en bekend met facetten als logistiek (transport) en inkoop.
  • Ook starters nodigen wij uit om te reageren voor de junior positie. Dus ben je schoolverlater of heb je tussen de 0-5 jaar werkervaring als bv. (project) engineer en ambieer je een PL rol, dan ben je van harte welkom om te reageren.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je bent bereid om gedurende de uitvoering en afhankelijk van het verloop daarvan, projecten (deels) in het buitenland te coördineren en op te leveren.
  • Je neemt initiatieven, bent creatief, en je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit. Uiteraard werk je gestructureerd en ben je pragmatisch ingesteld.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?

We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?


Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de solliciteer button.

Paul Bruynen is de recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met hem opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden projectleider, projectmanager, machinebouw, hbo, wo, bachelor, master, lead, leidinggeven, mechanical engineering, projecten, werktuigbouwkunde, installaties, machines

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer