Christiaens Group

Logistiek Medewerker Elektro - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-10-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Horst Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Op uitzendbasis
Uren 40 - 0 Salaris conform CAO Metaal en Techniek ...
Je bent verantwoordelijk voor alle voorbereidende logistieke werkzaamheden die nodig zijn om de productie ongestoord zijn werk te kunnen laten doen en ervoor te zorgen dat er in het magazijn efficiënt gewerkt wordt conform de gestelde richtlijnen met in acht name van orde, netheid en veiligheid.

Je zorgt voor de ontvangst en de opslag van binnenkomende goederen, het controleren van pakbonnen en boeken ervan in ons ERP programma. Je verzamelt orders en plaatst deze bij elkaar op de opslagplaats voor de projecten. Je verwerkt de picklijsten en zorgt voor de uitgifte van goederen. Je verzamelt en pakt de onderdelen in voor transport en laadt de vrachtwagens en containers ahv verzendlijsten. Je controleert de voorraden en bespreekt afwijkingen met leidinggevende. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het (rijdend) materieel.

Met je elektrotechnische kennis en achtergrond kunnen je taken uitgebreid worden met werkzaamheden binnen de Elektro werkplaats, zoals het voorbereiden van meet- en regel (schakel)kasten alsook de assemblage van kleine halffabricaten ten behoeve van de afdeling Service & Spare Parts (bijv. haspels).

Wat wij vragen:

• Logistieke opleiding op MBO-niveau of MBO opleiding elektrotechniek met logistieke ervaring.
• In bezit van B-rijbewijs, heftruckcertificaat en ervaring met het werken met de heftruck.
• Automatiseringskennis, ervaring met ERP systeem.
• Ervaring in logistieke productieomgeving.
• Beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Je hebt een hands on mentaliteit, werkt gestructureerd en accuraat. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, toont initiatief en bent een echte teamplayer.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende, internationale organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. In eerste instantie zul je op uitzendbasis starten en na verloop van tijd, bij gebleken geschiktheid, kunen wij jou een contract aanbieden.


Interesse ?
We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de groene solliciteer button.

Paul Bruynen is de recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met hem opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden vacature magazijn logistiek goederen ontvangst uitgifte transport elektro

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer