Christiaens Group

Magazijnmedewerker - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 10-12-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Horst Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Op uitzendbasis
Uren 40 Salaris conform CAO Metaal en Techniek:...

In deze functie draag je zorg voor alle voorbereidende magazijnwerkzaamheden die nodig zijn om de productie ongestoord zijn werk te kunnen laten doen en ervoor zorgen dat er in het magazijn efficiënt gewerkt wordt conform de gestelde richtlijnen met in acht name van orde, netheid en veiligheid.

 

In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor met name de inbound activiteiten, de ontvangst en opslag van goederen (35%). Hierna rouleer je met je collega’s en kun je ook gevraagd worden om werkzaamheden uit te voeren met betrekking tot orderpicking (25%), uitgifte van goederen/verzend klaarmaken (20%), transport en heftruckrijden (15%) en voorraadbeheer (5%). Je rapporteert aan de logistiek coördinator.


• In ontvangst nemen van de binnenkomende goederen, aantal colli controleren en het verzenddocument ondertekenen
• Verantwoordelijk voor het controleren van de pakbonnen met de inhoud van de colli en de inkooporder uit het ERP, en het archiveren van deze
• Assisteren bij het inboeken van ontvangen goederen in het ERP programma
• Opslaan van de voorraad goederen op de goede locaties (in het magazijn en de opslagplaats voor de projecten),
• Je verwerkt orders aan de hand van picklijsten en zorgt voor de uitgifte van goederen
• Je verzamelt en pakt de onderdelen in voor transport en laadt de vrachtwagens en containers ahv verzendlijsten
• Je controleert de voorraden en bespreekt afwijkingen met leidinggevende
• Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het (rijdend) materieel; het rijden op heftruck is overigens beperkt tot max. 15%.
• Met een elektrotechnische kennis en achtergrond kunnen je taken uitgebreid worden met werkzaamheden binnen de Elektro werkplaats, zoals het voorbereiden van meet- en regel (schakel)kasten alsook de assemblage van kleine halffabricaten ten behoeve van de afdeling Service & Spare Parts (bijv. haspels).


Wat neem jij mee?
• Logistieke opleiding op (V)MBO-niveau, of een Elektrotechnische opleiding met ervaring binnen de logistiek
• Affiniteit met techniek en productie
• In bezit van rijbewijs-B; heftruckcertificaat en ervaring met het werken met de heftruck is een pre
• Kennis van geautomatiseerd voorraad/logistiek ERP systeem
• Ervaring in een magazijn/logistieke productieomgeving
• Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste, kennis van de Duitse en/of Engelse taal is een pre
• Je hebt een hands on mentaliteit, je bent een aanpakker en je schuwt er niet voor om de handen uit de mouwen te steken (soms fysiek werk), je werkt gestructureerd en accuraat. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, toont initiatief en bent een teamplayer.


Wat wij bieden
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende, internationale organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. In eerste instantie zul je op uitzendbasis starten en na verloop van tijd, bij gebleken geschiktheid, kunnen wij jou een contract aanbieden.


Interesse ?
We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de groene solliciteer button.
Dominique Meelkop is de recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met haar opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden magazijn logistiek productie transport voorraad orderpicking inbound outbound

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer