Christiaens Group

Engineer Constructeur Machines - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 02-07-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Horst Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris In overleg

In deze functie ontwerp je machines ten behoeve van projecten voor champignonteelt- en composteringsbedrijven en afvalverwerking. 


Je voert overleg met en verzamelt de benodigde informatie van de (pre-)engineers, afdeling verkoop, hoofd engineering, het projectteam, klanten en leveranciers, je werkt vervolgens globaal het ontwerp uit en je maakt de concept- en werkplaatstekeningen in opdracht. Je ondersteunt de projectleider en geeft technisch advies. Je voert berekeningen t.b.v. machineonderdelen en bepaalt materialen en maatvoering. In detail teken je dan de gehele machine uit, maak je overzichtstekeningen van onderdelen van de machine en maak je aansluitend de productie-, as built en revisietekeningen. Je beheert het technisch dossier, werkt aan verbetervoorstellen en standaardisatie van producten en werkwijzen. Ten aanzien van de werkvoorbereiding maak je werktekeningen en instellijsten voor de werkplaats en begeleid en ondersteun je productie en montage. Je registreert en administreert je eigen werkzaamheden, stelt materiaallijsten op, vraagt offertes op bij leveranciers en voer je calculaties uit. Indien van toepassing maak je een risico-inventarisatie en gebruikershandleiding en geef je input voor het maken van de beschrijvingen van de installatie en de werking ervan. Stuklijsten voer je in in het ERP-systeem.


Wat wij vragen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde (wtb)/mechanical engineering
  • Ervaring binnen machinebouw is een must
  • Je hebt praktische ervaring met Inventor 3D (of een vergelijkbaar pakket) en stuklijsten beheer
  • Je spreekt, begrijpt en schrijft vloeiend Nederlands (eis)
  • Je beheerst ook de Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré
  • Je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit naar het team
  • Je neemt actief deel aan het afdelingsoverleg
  • Uiteraard werk je gestructureerd en ben je pragmatisch ingesteld.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?

We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?


Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de solliciteer button.

Paul Bruynen is als recruiter verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met hem opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.


Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden constructeur, engineering, machines, machinebouw, werktuigbouw, manager, lead, leidinggevende, afdeling, hbo, master, bachelor, projecten

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer