Christiaens Group

Monteur Elektrotechniek - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 13-09-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Horst Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de elektrotechnische opbouw van machines in onze werkplaats ten behoeve van de champignonteelt en compostering. Je rapporteert aan je direct leidinggevende, de Halmonteur Machinebesturingen.

Je bent verantwoordelijk voor het besturingstechnische deel, d.w.z. het bekabelen en aansluiten van componenten van machines. Deze taak bestaat uit het aansluiten en testen van schakelkasten, motoren en sensoren. Verder ben je belast met de PLC besturing.
(wij zoeken geen panelenbouwer!)

Wat wij vragen
• Je beschikt over MBO-4 (elektro) werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar werkervaring.
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.
• Je bent in het bezit van VCA, of bereid deze opleiding te volgen.
• Je neemt initiatieven en je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit. Uiteraard werk je gestructureerd en ben je pragmatisch ingesteld.


Wat wij bieden
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Afhankelijk van kennis en ervaring, treed je rechtstreeks bij ons in dienst of, in eerste instantie via een uitzendbureau en na een gedegen inwerkperiode bij de Christiaens Group.

Interesse ?
We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de groene sollicitatieknop.

Paul Bruynen is de recruiter voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je met hem contact opnemen op het telefoonnummer: 077 – 399 95 00.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden monteur elektro electrotechniek besturing plc motoren sensoren schakelkasten

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer