Christiaens Group

OPEN SOLLICITATIE - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-10-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Horst Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 38 - 40 Salaris In overleg
Werken bij Christiaens Group betekent werken in een internationale organisatie met wereldwijd indrukwekkende turnkey projecten in de champignonteelt, compostering en afvalverwerking.

In Horst, het centrum van de internationale champignon business, zijn wij een belangrijke speler in het veld en daarmee een aantrekkelijke werkgever voor de regio alsook daarbuiten.

Zoek je een dynamische, internationaal opererende werkomgeving waar je je creatieve ambitie kwijt kan en heb je een passend CV? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Echter, vinden onze huidige vacatures geen aansluiting bij jouw interesses? Dan mag je altijd een open sollicitatie sturen, voorzien van CV en begeleidend schrijven. Wij zijn nl. regelmatig op zoek naar geschoold en ervaren personeel om onze teams te versterken.

We zien je interesse graag tegemoet!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden werktuigbouw bouwkunde elektrotechniek besturingstechniek automatisering mechanical installatietechniek klimaat inkoop mechatronica monteur projectleider engineer lasser constructiebankwerker

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer