Christiaens Group

Pre-Engineer Elektrotechniek - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-10-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Horst Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris In overleg

In deze functie maak je tekeningen van elektrische lay-outs en schakelkasten voor klimaatinstallaties en machines ten behoeve van projecten op het gebied van champignonteelt, compostering en afvalverwerking. Tevens zorg je ervoor dat de standaarden voor de lay-outs door afdeling sales gebruikt kunnen worden (waarborgen).


Je voert overleg met (pre-) engineers, verkoop, hoofd afdeling en projectteam en bent verantwoordelijk voor het maken van lay-outs en tekeningen. Daarnaast overleg je met de engineers om te borgen dat wat er verkocht is, ook daadwerkelijk geleverd wordt. Verder zorg je voor het accuraat beheer van het technisch dossier en verwerk je verbetervoorstellen.
Voor deze functie zijn we bij op zoek naar een engineer, starter/junior, met HBO E diploma of een engineer die ooit in de buitendienst als (onderhouds)monteur heeft gewerkt, praktische kennis heeft en later een kantoorfunctie heeft vervuld, bijvoorbeeld die van werkvoorbereider, waar ook lay-out tekenwerkzaamheden zijn verricht.


Wat wij vragen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek of een MBO diploma met geruime ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt praktische ervaring met AutoCAD/Inventor, evt. met Eplan.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
  • Praktijkervaring op het gebied van elektrotechniek is een pre.
  • Je werkt gestructureerd, behoudt het overzicht en je bent pragmatisch ingesteld.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.


Interesse?

We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?


Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de groene solliciteer button.

Paul Bruynen is de recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met hem opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden engineering, werkvoorbereiding, elektrotechniek, project engineering, mbo, hbo

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer