Christiaens Group

Coördinator Service & Spare Parts - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-10-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Horst Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris conform CAO Metaal en Techniek ...
Til jij onze afdeling Service & Spare Parts naar een hoger niveau? En ben je bereid om naast de aansturing en coördinatie ook zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

 

De functie
Naast de rol van service engineer ben je tevens verantwoordelijk voor het dagelijks coördineren en aansturen van een groep van zeven service engineers en een assistent. Daarom zoeken we voor deze functie een meewerkend voorman (en geen manager), die ook (deels) operationeel meedraait in de dagelijkse werkzaamheden.


De afdeling en jouw werkzaamheden
De afdeling Service & Spare Parts is verantwoordelijk voor een correcte invulling en opvolging van de servicediensten bij klanten van Christiaens Group. Je bent belast met het in behandeling nemen en coördineren van servicevragen van klanten, je geeft telefonisch advies en je zoekt naar passende oplossingen. Je zet klantvragen om naar orders, verzorgt verzenddocumenten en zet de onderdelen klaar om verzonden te worden. Je stuurt de medewerkers werkplaats aan en je coördineert de inzet en planning van de external service engineers en monteurs bij klanten. Daarnaast stuur je de afdeling op kosten, zorg je voor en bewaak je de planning van de afdeling, borg je de kwaliteit, optimaliseer je (werk)processen en onderhoud je relaties met klanten en leveranciers. Inzake reclamaties weet je het spel met de klant zodanig te spelen dat je zacht op de relatiekant bent en hard op gemaakte afspraken. In de samenwerking met je collega’s zoek je voortdurend naar de juiste afstemming, maar motiveer en coach je hen ook om het maximale uit zichzelf te halen binnen hun eigen ontwikkeling. Uiteraard werk je als Service Coördinator nauw samen met de afdelingen verkoop, productie, projectleiding en engineering. Je rapporteert aan de Manager Operations.


Wat wij vragen
• Je beschikt over minimaal een afgeronde, technische MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek/besturingstechniek;
• Voor deze functie zijn we op zoek naar een nieuwe collega afkomstig uit een service omgeving binnen de machinebouw (voorkeur);
• Je hebt leidinggevende ervaring, overwicht en daadkracht en bent in staat om de afdeling te coördineren en te sturen;
• Je bent pragmatisch ingesteld en je weet prioriteiten te stellen, structuur aan te brengen en processen in te richten;
• Uiteraard ben je kostenbewust en administratief en financieel goed onderlegd;
• Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré;
• Wij zoeken een coördinator en geen planner, tenzij de ambitie om door te groeien en de competenties hiervoor aanwezig zijn.

Hier ga je werken
Werken bij Christiaens Group betekent werken in een internationale organisatie met wereldwijd indrukwekkende turnkey projecten in de champignonteelt, compostering en afvalverwerking. In Horst, het centrum van de internationale champignon business, zijn wij een belangrijke speler in het veld en daarmee een aantrekkelijke werkgever voor de regio alsook daarbuiten.


Wat wij bieden
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever binnen de agro en foodbranche. Je komt werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Deze functie is ingedeeld in functiefamilie 7C, functiegroep 9/10/11 (conform CAO Metaal en Techniek).


Interesse ?
We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de groene solliciteer button.


Paul Bruynen is de recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met hem opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden service coördinator mbo werktuigbouw elektrotechniek spare parts after sales engineer

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer