Christiaens Group

Engineer Werktuigbouwkunde HVAC Installatietechniek - Horst

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-12-2018 Functiecategorie Bouw - Engineering
Standplaats Horst Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris conform CAO Metaal en Techniek ...

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en de werkvoorbereiding van klimaatinstallaties ten behoeve van bouwprojecten op het gebied van champignonteeltbedrijven en afvalprojecten.


Je ondersteunt de projectleider en geeft technisch advies. In overleg met (pre-)engineering bepaal je de materialen en maatvoering. In detail teken je de gehele installatie uit, maak je overzichtstekeningen van onderdelen en maak je lay-outs, productie-, as built- en revisietekeningen. Je beheert het technisch dossier en naast het werken aan standaardisatie van producten en werkwijzen verwerk je verbetervoorstellen.

Voor de werkplaats maak je werktekeningen en instellijsten en stel je materiaallijsten op. Je voert calculaties uit en maakt risico-inventarisatie en gebruikershandleiding (indien van toepassing). Zo ook het mede beschrijven van de installatie en de werking daarvan (handleiding). Stuklijsten voer je in in het (ERP)systeem. Je neemt actief deel aan afdelingsoverleg en communiceert ook naar de klant.


Wat wij vragen

  • Je beschikt over een afgeronde, technische MBO of HBO opleiding richting werktuigbouwkunde of installatietechniek (HVAC)
  • Als MBO-er heb je reeds enkele jaren ervaring binnen de installatietechniek, als HBO-er mag je starter zijn
  • Je tekent met behulp van AutoCAD en Inventor 3D of je hebt praktische ervaring in andere 3D pakketten
  • Je werkt gestructureerd, houdt het overzicht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je beheerst de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent praktisch ingesteld en klantbewust.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?

We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de solliciteer button.

Paul Bruynen is de recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met hem opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.


Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Engineering
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden engineer, werktuigbouwkunde, wtb, hvac, installaties, installatietechniek

Contactgegevens

Contactpersoon Recruitment CGR
Solliciteer